HOME | POPPENVILLA | BIJ DE KINDEREN | VISIE | NIEUWS | MEDIA REVIEWS | VERKOOP | WEBSHOP | CONTACT
 
     
 
   
 
     
 

Thuis is de villa gezellig. En leerzaam voor ouders, want door te luisteren naar de verhalen en te kijken naar de bewegingen 'ontpoppen' de ontwikkelingsfasen van hun kinderen zich.

 
     
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

VERLIEFD

 

Een [werkende] moeder kocht een LILIANE leading PoppenVilla: "De villa is een groot succes!! Onze dochter kreeg 'm cadeau voor haar 3e verjaardag. Op haar verjaardagsfeestje vroeg elke moeder naar het verkoopadres van de villa. Wij zijn nu het favoriete huis voor speelafspraken, want alle meisjes willen hier met de PoppenVilla komen spelen.

 
 

"Het is een adembenemend poppenhuis en we zijn er erg blij mee. Onze dochter speelt er uren mee [zodat ik wat kan werken]. We waren ook erg onder de indruk van de kwaliteit tijdens de montage. Het was een avondvullende aktiviteit, maar leuk en indrukwekkend."

 

"Presenteer de PoppenVilla's op zoveel mogelijk lokaties. Zoals ik al zei:  alle moeders die de villa zien zijn er dol op. Winkels zouden de mogelijkheden van de villa helder vorm dienen te geven. De PoppenVilla is een upper segment produkt, dus de kopers vormen een selecte clientèle."

 

"Vaak ga ik naar een kwaliteitswinkel voor kinderkleding in Amsterdam oud-Zuid. Liz speelt dan met de villa, zodat ik rustig kan rondkijken. Ze wil nooit meegaan omdat ze steeds wil doorspelen. Als gevolg daarvan spendeer ik meer tijd in de winkel en koop dan wellicht iets dat ik niet van plan was. Alléén omdat mijn kind zo fijn aan het spelen is en ik me ontspannen kan oriënteren."

 

"Ik ben - zoals iedereen - verliefd geworden op de PoppenVilla. Nogmaals dank voor de goede service en het fantastische produkt. Ik denk dat dit poppenhuis vele jaren in onze familie zal zijn, misschien wel voor generaties."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens 14 mei  
Onder de poppenhuizen ter wereld:  

POPPENVILLA IS DE BENTLEY

 

Guido Tielman, de Nederlandse consul-generaal in het economisch expanderende Chongqing [31 miljoen inwoners], selecteert uit circa 200 Nederlandse internationale ondernemingen LILIANE BV met stip als een onderneming met een interessante afzetpotentie in China: "Ik ben zeer onder de indruk van de Poppenvillla." Tielman polst op het congres Wereldveroveraars op 13 mei 2014 de ambities om de LILIANE PoppenVilla naar de kinderen in China te brengen.

 
 

Tielman: “De PoppenVilla kan voet aan de grond krijgen in China. Een anecdote. Ik woon in een hotel in Chongqing. Laatst passeerde ik een huwelijksreceptie in het hotel. Buiten zag ik tien Ferrari’s op de hotel-parking! Hiermee wil ik zeggen dat er nu in China veel mensen zijn met veel geld. Mijn Britse collega verkoopt Bentley’s en hij vertelde dat hij in vier jaar tachtig Bentley’s heeft verkocht.

 

“Dit is de Bentley! [wijzend naar de PoppenVilla op het scherm in de congreszaal] De Nederlandse PoppenVilla is de Bentley onder de poppenhuizen ter wereld. Chinezen zijn statusgevoelig. Als je als ouders in staat bent om een LILIANE PoppenVilla te kopen, dan ben je goede ouders."

 

"De éénkind-politiek zorgt er bovendien voor dat ouders het beste willen voor hun kind. Het laatste [marketing] element is dat Chinezen hun kinderen goed willen opleiden en hen een goede opvoeding willen meegeven. Ouders voorzien dat de creativiteitsontwikkeling van hun kinderen erg belangrijk is. De PoppenVilla kan daaraan bijdragen.”

 

 

Wereldveroveraars is het netwerk van internationaal ondernemend Nederland, een initiatief van onder meer Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio.

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens 11 mei  
ECONOMISCHE MISSIE  

POPPENVILLA NAAR POLEN

 
 

De poppen van Poolse kinderen kunnen binnenkort wonen in de Nederlandse PoppenVilla | Willa dla Lalek. LILIANE BV is participant van de economische missie naar Warschau en Poznan in juni 2014.

 

Bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren energie, architectuur, water, transport en logistiek, agro en tuinbouw zijn missie-deelnemers, onder leiding van de minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking. De economische missie loopt parallel aan het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Warschau en Poznan, zij nemen deel aan enkele missie-onderdelen.

 

De Poolse architect Conchita Home: "De PoppenVilla is een verrukkelijk ontwerp!"

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

MINDER IS MEER

 
Marianne Charbonneau | Bing Bang Pouf Canada:  

"Oh wow! Geen plastic, geen roze, geen vormeloos ontwerp dat kinderen neerzet als idioten... Gewoon een simpel en strak design, dat kinderen helpt om iets te leren wat wij ons allemaal bewust zouden moeten zijn: minder is meer. Scherpe details."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

HOUZZ HOME DESIGN CALIFORNIË

LILIANE brengt het poppenhuis naar een volgend level, letterlijk. Deze juweel is ontworpen voor 30-cm poppen. Het is zo'n leuk idee, en ik ben vooral dol op alle open ruimten. Het is perfect om mee te spelen.

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

DAGELIJKS RUST

Ellen Kuiper, moeder van Isabel: "De PoppenVilla is bij ons een groot succes. Met name onze jongste dochter [10 jaar] vindt dagelijks haar rust tijdens het spelen met de villa. Voor haar is dat zeer belangrijk: zij is slechthorend en fantasiespel is voor slechthorende kinderen essentieel. Niet alleen voor de taalontwikkeling, maar ook voor de verwerking en voor het creëren van een eigen wereld als de wereld om haar heen even wat te druk wordt. Wij zijn dus al heel wat jaren groot fan van de villa en willen er zelf geen afscheid van nemen."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

EEN MOEDER

Marlou Dreesen: "Plastic poppenmeubeltjes wilde ik niet aanschaffen voor mijn kinderen. Wat een verademing dat dit produkt eindelijk ontworpen en beschikbaar is op de markt! Mijn twee zoons en dochter spelen vele uren samen met de PoppenVilla. De recreatieruimte, rechtsonder in de villa, fungeert als garage voor [vracht-] auto's."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

DE BIJENKORF

Hennie de Wit, produktgroep manager kinderwereld:

"De LILIANE  PoppenVilla past zeer goed in het nieuwe concept van de afdelingen kinderwereld van De Bijenkorf-filialen. Enerzijds als artikel voor de consument, anderzijds als gimmick op de afdelingen kindermode. Wij denken dat uw produkt een positieve bijdrage kan leveren aan de uitstraling van de afdelingen."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

DE VILLA HEEFT VERDORIE...

Flavourites, oprichters Marije en Natascha:

"Wij droomden als kleine meisjes van een leuk poppenhuis. Liliane denkt iets groter: zij bedacht en maakte een heuse PoppenVilla. Dit moet je echt zien! De villa heeft verdorie meer kamers en meubels dan onze eigen woning! In één woord: ge-wel-dig! In de stevige houten villa kunnen zo’n 30 poppen wonen en daar kunnen met gemak zes kinderen tegelijk uren lang mee spelen. En doordat onze kinderen met de villa spelen, kan LILIANE sponsorondersteuning geven aan vrouwenopvangcentra in Nederland. Tja, nu dromen wij grote meisjes dus over een PoppenVilla…"

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

EVERYDAY LIFE

Kidzlifestyle, hoofdredakteur Vervoorn: "Ik heb als moeder en als productscout menig mooi poppenhuis gezien. Maar toen ik de LILIANE PoppenVilla onder ogen kreeg, viel ik echt even stil. Zo prachtig. Zo solide. Zo stylish. Zo wel doordacht. Niet voor niets is het dan ook de winnaar van de Nationale Onderscheiding Innovatieve Ontwerpen. Het formaat van de villa evenals de prachtig afgewerkte verschillende ruimtes van het huis stimuleren kidz -zowel jongens als meisjes - tussen de 3 en 10 jaar om heerlijk samen te spelen. Niets is immers zo inspirerend als het nabootsen van 'everyday life'."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

Contemporary finds modern tots

BABYGADGET BRAZILIË

"Zo kan het een ieder van ons vergaan. Je bent op huizenjacht en hanteert een strikt maximum-budget voor de aankoopsom. Dit voornemen verdwijnt pròmpt als je plots voor je droomhuis staat.

 

Datzelfde fenomeen doet zich ook voor bij... poppenhuizen. Met een vast bedrag voor ogen wordt het zoekproces gestart. En dan kom je een topprodukt tegen dat in geen enkel opzicht  geëvenaard wordt.

 

Neem de LILIANE PoppenVilla. De prijs is ongeveer tien keer zo hoog als wat ik verwacht te gaan betalen voor een poppenhuis. Maar kijk dan! Het is groots. Het materiaal is multiplex berken en het ontwerp is van de hand van een gerespecteerd designer. Een goede visie ligt eraan ten grondslag: geschikt voor zowel jongens als meisjes [dus als u van elk één heeft dan krijgt u voor de prijs van één het gebruik door twee...].

 

Het is weliswaar een feit dat de meeste mensen naar de PoppenVilla kijken, de prijs op zich laten inwerken en dan - al dan niet met tegenzin - het zoeken vervolgen. Maar als u zich deze aanschaf voor speelgoed kunt permitteren, dan is die mogelijkheid er."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

UP GRADING

Sterre en Tijl kinderwarenhuizen: "We krijgen zo ongelooflijk veel reakties op de LILIANE PoppenVilla! Bovendien trekt dit produkt een geheel nieuw publiek aan. De aanwezigheid van een LILIANE PoppenVilla in een [houten speelgoed-] winkel zorgt voor een up grading van het totaal. Alleen al door dit produkt straalt het verkooppunt  in één keer kwaliteit uit. De LILIANE  PoppenVilla is het mooiste en meest opzienbarende speelgoedprodukt van de laatste jaren."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

METEEN VERLIEFD

 

Tatiana, inkoper van het kinderwarenhuis Winny Moskou: "Alle kinderen in Rusland zouden waanzinnig van vreugde zijn bij het zien van de LILIANE PoppenVilla! De villa is typisch zo'n produkt waar mensen direct verliefd op worden. Ik ben het al."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

DOELGROEP POPPENVILLA

 

Houten speelgoedwinkel De Toermalijn Eindhoven: "De LILIANE PoppenVilla is ook bruikbaar voor traditionele en collectorspoppen, zoals die van Käthe Kruse. Door opname van de villa in het assortiment wordt de leeftijdgrens van de doelgroep van houten speelgoed winkels verlegd van circa 8 naar 12 jarigen."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

KINDER RAÜME DÜSSELDORF

 

"TOTAL TOLL! De LILIANE PoppenVilla is een uiterst uniek poppenhuis. Duurzaam, stabiel, mobiel, praktisch. Aan alle 4 zijden kunnen kinderen tegelijkertijd spelen. Het basismateriaal multiplex-hout en het roestvrijstalen dak geven de villa een modern en tijdloos karakter. De inrichting is compleet. Van meubels tot een keukenlijn tot de prachtige spiltrappen. De badkamer- en keuken-units hebben vanzelfsprekend de perfecte wasbakken en kranen. De garderobekast heeft een echte spiegel. De 3 bedden zijn inclusief het bedtextiel."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

EEN KLOEKE PRESTIGEWONING

 

'Hebben en houden: Hppy Dcmbr-envlp ideaal kdo voor pkjesvnd' | Caroline Abcouwer in Het Parool: "Het mannelijke geslacht blijkt nu ook het laatste vrouwenbastion te hebben veroverd: het poppenhuis. Natuurlijk niet zomaar een poppenhuis. Nee, hij gaat voor de LILIANE PoppenVilla. Een kloeke prestigewoning waar poppen van 30 cm goed uit de voeten kunnen."

 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  

THIS IS NOT ANOTHER ONE

 

De design woonwarenhuizen Vinçon in Madrid en Barcelona ontsluiten de Spaanse markt voor de PoppenVilla: "This is not another one!"